Антиоксиданти, водорасли и суперхрани  

Антиоксидантите са група вещества с огромно значение за здравето на човешкия организъм. Главната им задача е улавянето и неутрализирането на свободните радикали (оксиданти) и предпазване на клетките от тяхното разрушително действие. Много и разнообразни фактори са причина за възникването на свободните радикали - замърсената околна среда, слънчевата радиация, тютюневия дим, автомобилните газове, тоталната химизация на храните, собствения метаболизъм в организма. Те са изключително агресивни частици, които увреждат клетъчните структури, подпомагат навлизането на вируси и бактерии, отключват редица заболявания по всички органи и системи в човешкото тяло. Смята се, че провокират развитието на туморите, ускоряват стареенето на клетките и на организма като цяло. От тази гледна точка антиоксидантите са задължителен елемент в борбата за добро здраве на съвременния човек. Тяхното действие ефективно укрепва и подобрява състоянието на имунната, сърдечно-съдовата, кръвоносната, отделителната, храносмилателната, дихателната системи. Те са задължителни за профилактика и терапия при тежки заболявания, в борбата със стареенето и подобряване на общото състояние на организма.

Продукти
Съдържа 6 продукта.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула

  • Уникалната сила на природата в един продукт! Боровият прашец е уникален природен продукт с изключително богат и висококонцентриран състав. Съдържа повече от 260 ценни биологично активни вещества в идеални пропорции, които въздействат върху организма синергично, като по този начин балансират и регулират различни процеси, органи и системи в него.

  • Със силата на най-добрите природни антиоксиданти!Възвръща здравето, енергията и младостта!Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: защита от свободните радикали, понижен имунитет, простудни заболявания, тежко и продължително боледуване, заболявания на сърцето и кръвоносните съдове, нарушена липидна обмяна, злокачествени проблеми, хронична умора,...

  • За мощно антиоксидантно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие. Полифенол зон съдържа биоактивни полифеноли от 22 плода и зеленчука с изключилтено мощно антиоксидантно действие за здраве и дълголетие.

  • Спрете възпалителните процеси в организма!Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: дисбактериоза, хронични и остри възпалителни процеси от вирусен и бактериален произход, остри респираторни заболявания, атеросклероза, простатит, язви, гастрити, хемороиди.

  • Естествена енергия за всеки ден!Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: възстановяване от тежки заболявания, здравословно отслабване, артритни болки, хипогликемия, предменструален синдром (ПМС), екземи, регулиране нивата на холестерола, кръвното налягане и кръвната захар, при тежки физически натоварвания.

  • Еликсир за мозъка и тялото!Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: тежки психически и физически натоварвания, срив на имунната система, стрес, хронична умора, депресии, нервно-психични разстройства, възстановяване след инфаркт, възстановяване след тежки и продължителни заболявания, болест на Алцхаймер и Паркинсон,епилепсия, анемия.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула