Sanct Bernhard

Къщата на билките Sanct Bernhard - немска компания, с над 100-годишен опит в разработването и предлагането на продукти, съобразени с природата и здравето. Продуктите на тази компания се произвеждат от натурални съставки; създават са чрез най-модерните технологии, но по стари рецепти; имат доказан ефект, притежават всички международни и европейски стандарти за качество на продукта.

Списък на продуктите по производители Sanct Bernhard

Показване на 25 - 30 от 30 артикула

  • За охлаждане и освежаване!При главоболие, мускулни и ставни болки, тежки физически натоварвания, навяхвания, натъртвания, отоци, болки в ставите и мускулите. Помага при изгаряния и облекчава при ухапвания от насекоми.

    В наличност
  • Уловете свободните радикали!Запазете клетките здрави!Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: чести инфекции, проблеми със зрението, стерилитет, сърдечни аритмии, проблеми с щитовидната жлеза, дерматологични проблеми, чернодробни увреждания, при засилено физическо и психическо натоварване.

    В наличност
  • Спрете възпалителните процеси в организма!Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: дисбактериоза, хронични и остри възпалителни процеси от вирусен и бактериален произход, остри респираторни заболявания, атеросклероза, простатит, язви, гастрити, хемороиди.

    В наличност
  • Не пропускайте Чудото на чесъна!Кажете не на атеросклерозата и грипа!Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: проблеми с кръвното налягане, нивата на кръвната захар и холестерола, поява на плаки по стените на кръвоносните съдове и смущения в храносмилането. При вирусни и гъбични инфекции, атеросклероза, нарушения на циркулацията, дихателни проблеми.

    В наличност

Показване на 25 - 30 от 30 артикула